Galway Stories: Virtual Production video series

Galway Film Center (GFC) och Galway 2020, i samarbete med Screen Talent Europe, släpper en serie videos om virtuell produktion.

 

Anmäl dig för att ta del av serien

 

Galway Stories: Virtual Production Through a 2020 Lens belyser hela processen med virtuell produktion av film och lyfter fram de viktigaste utmaningarna och möjligheterna för oberoende filmskapare som är intresserar sig för denna nya teknik. Under några veckorna släpper Galway Film Center en video varje torsdag för att informera filmskapare om de nya teknikerna som de har laborerat med och utvecklat under de senaste 18 månaderna. Målet med serien är förenkla bilden av virtuell produktion och se vad so kan göras på ett tillgänglig och prisvärd sätt.

Från och med 2019s live-action Lion King till Star Wars-tv-serien The Mandalorian och till och med HBO / BBC-serien His Dark Materials, blir Virtual Production en ständigt närvarande teknik som filmskapare i allt högre grad kommer att arbeta med, eller tillsammans med, i framtiden. Varje video serien kommer att fokusera på olika områden i produktionsprocessen, från en översikt över hårdvaran och de digitala verktygen vi använder, till att introducera fleranvändarredigering i ditt arbetsflöde. Här får du riktning och vägledning inom många nödvändiga områden för att få igång din egen virtuella produktion.

Den första videon i serien kommer att vara en maskin- och mjukvaruöversikt och sänds live torsdagen den 6 maj 2021. Den och alla andra ligger sedan kvar för dig som vill återvända eller missat . Med utgångspunkt från GFCs tekniska kunskap, under ett års laborerande, produktion, utveckling och testning, med vägledning från branschledare inom Virtual Produktion.

Datum

Nytt avsnitt varje torsdag från
6:e maj 2021

Anmälan


Anmäl dig till maillista för att få meddelande om nästa videosläpp