FilmFrukost #33 med Nanna Blondell

Säsongsavslutning!

Nanna Blondell har varit aktiv som skådespelare i tio år. Hon gick från programledarjobbet på MTV till en roll i tv-serien Andra Avenyn 2007 och efter examen från Stockholms Dramatiska Högskola 2013 så har rollerna duggat tätt, både på teater och film. 2016 debuterade hon som regissör med kortfilmen "Noni och Elizabeth", en varm och rolig film trots ämnet att som barn bli utsatt för både rasism och sexism. I höst är det premiär för den nya Hassel-serien där Blondell har en av rollerna. 

  

Vad: Frukost och samtal med Nanna Blondell och övriga deltagare

Var: Kafé Frilagret, Heurlins plats 1, Göteborg (närmaste spårvagnshållplats är Järntorget)

När: Fredagen den 26 maj kl 09.00–10.00 

Kostnad: Fri entré, FilmCloud bjuder på frukost

För vem: FilmFrukost riktar sig till alla som är verksam inom filmområdet samt de som är intresserade av att diskutera filmfrågor i en avslappnad miljö, oavsett ålder. Det är bara att komma förbi, ta en fralla och diskutera med oss.

Arrangör: FilmCloud

Facebook-event: www.facebook.com/events/1881685502113986/

Kommande datum: håll utkik på hemsidan

 

Nanna Blondell är född 1986 och är utbildad skådespelare på Stdh mellan 2010-2013. Hon har medverkat i flera tv-serier, bland annat Livet enligt Rosa, Andra Avenyn, Äkta Människor och Boys. Blondell har även spelat roller i flera uppmärksammade kortfilmer de senaste åren; Hot Chicks (Ninja Thyberg, 2014), Rinkebysvenska (Bahar Pars, 2015) och Audition (Lovisa Sirén, 2015).  2016 debuterade hon som regissör och manusförfattare med kortfilmen Noni och Elizabeth på Göteborg Film Festival, och senare i år kan vi se henne i en av rollerna i den nya Hassel-serien med Ola Rapace i huvudrollen.

 

FilmFrukost arrangeras i samarbete med