FilmFrukost #28 med Caroline Ringskog Ferrada-Noli

Säsongsavslutning med regidebuterande författare

Om du känner igen namnet Caroline Ringskog Ferrada-Noli så finns det många anledningar till det. Kanske har du läst någon av hennes böcker, lyssnat på hennes podd eller sett namnet flimmra förbi i eftertexterna för Filip och Fredriks olika tv-program. Nu regidebuterar hon med webbserien Juicebaren på SVT Play den 6 december, där Ringskog även står för manus.

Juicebaren berättas från ett övre medelklassperspektiv från innerstaden i Stockholm, så privilegierat att det blir exotiskt. Karaktärerna är osympatiska men älskvärda och det är deras världsfrånvända problem som står i fokus. Kom på frukost och samtala med Caroline om att skriva roligt men inte ironiskt, att kunna vara mångsysslare och mycket mycket annat!

 

 

Vad: Frukost och samtal med Caroline Ringskog Ferrada-Noli och övriga deltagare

Var: Kafé Frilagret, Heurlins plats 1, Göteborg (närmaste spårvagnshållplats är Järntorget)

När: Fredagen den 9 december kl 09.00–10.00 

Kostnad: Fri entré, frukosten bjuder FilmCloud på

För vem: FilmFrukost riktar sig till alla som är verksam inom filmområdet samt de som är intresserade av att diskutera filmfrågor i en avslappnad miljö, oavsett ålder. Det är bara att komma förbi, ta en fralla och diskutera med oss.

Anmäl gärna att du kommer via vårt Facebook-event!

Arrangör: FilmCloud 

 

Caroline Ringskog Ferrada-Noli, född 1980, är en svensk författare, regissör och tv-producent. Hon debuterade med romanen Naturen 2009 som blev nominerad till BT:s debutantpris. Ringskog är utbildad på Dramatiska Institutets (numera StDH) tv-producentutbildning 2010-2013 och har arbetat med duon Filip och Fredrik och deras program Breaking News och Ska vi göra slut?. Tillsammans med serietecknaren Liv Strömquist har hon podden En varg söker sin pod sedan 2012 och 2015 utkom deras bok Kära Liv och Caroline, som är baserad på lyssnares frågor. 2017 kommer hennes nya bok ut som har titeln Rich boy .

 

 

FilmFrukost arrangeras i samarbete med

 

 

Kommande datum: 27 januari 2017 (i samband med Göteborg Film Festival)