Anslagstavla

Här kan du som är medlem sätta upp ett anslag om att du söker hjälp till ditt projekt, erbjuda jobb, bjuda in till visning eller varför inte sälja eller söka teknik. Anslaget kommer även att visas på startsidan.
Du kan skapa ett anslag genom att som inloggad medlem klicka på "Skapa anslag" i medlemsmenyn.


 4 mar 2022 Martin Hammar

Verksamhetsledare sökes till nystart av Filmcentrum Väst

Är du driven, bra på att organisera och älskar film? Vill du vara med och utveckla vår framtida organisation och verksamhet? Vi, Filmcentrum Väst, är en förening som drivs av filmare för filmare! 

Din roll är att tillsammans med styrelsen ta fram en vision för FCV och bygga upp en verksamhet som utgör ett community där filmare stöttar varandra genom exempelvis nätverksträffar, kompetensutveckling och arbetsmöjligheter utifrån behov. Alltför många unga filmare lämnar regionen idag - det vill vi ändra på! Det ska vara roligt och lättare att göra film i västra Sverige.

Som verksamhetsledare kommer du kommunicera med både enskilda filmare och organisationer, utveckla former för samverkan med existerande filmaktörer kring utrustning, kompetensutveckling, distribution, med mera. Vi tänker oss att du är en social person som kan skapa möjligheter tillsammans med och för filmskapare.

Tid: april-dec 2022 projektanställning. Därefter möjlighet till tillsvidareanställning.
Var: Våra lokaler ligger i Viktoriahuset (Hagabion), Linnégatan 21 i Göteborg.
Anställningsgrad: deltid, 40-60% efter överenskommelse 

Ansök genom att maila oss ditt CV, referenser och personligt brev senast 20 mars (info@filmcentrumvast.se). I brevet får du gärna berätta om dina idéer för att stärka och bygga communityt för professionella filmare i Västsverige.

Nystarten sker med stöd från Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen. Mer info hittar du på www.filmcentrumvast.se - vid frågor når du oss på mailadress kontakt@filmcentrumvast.se

Utlysningen på Facebook: www.facebook.com/FilmcentrumVast/posts/5194164233981414