Välkommen till FilmCloud!

På FilmClouds hemsida ser du vad som är på gång för dig som är filmare.

Här hittar du till kurser, talangprogram, workshops, stöd och till våra samarbetspartners sidor och erbjudanden.

mobiltelefon

Ditt medlemskonto - Aktivering av konto
Sidan bygger på den gamla sidans databas, så ditt konto finns kvar, men det ser lite annorlunda ut. Vi hoppas vi har fått över rätt information på rätt plats, men vill att du loggar in och uppdaterar. Du kan söka ditt medlemskonto via din e-post och ditt användarnamn. Du kan aktivera kontot genom att via Glömt lösenordet och begära nytt lösenord och sedan logga i.
Då kommer du att behöva godkänna det uppdaterade användaravtalet. Vissa delar av formuläret kan du behöva göra val i, eller fylla i för att sökfiltret skall fungera. Du kan också behöva klicka på bildens crop-funktion för att sedan skall kunna sparas. Du märker om sidan inte har alla uppgifter den vill ha. Du hittar lätt var du loggar in uppe i högra hörnet på en dator, men på en mobil får du skrolla ner till den gröna boxen. 

I mobiltelefonen
En av de ny fördelarna är att du nu ser bättre och kan navigera lättare i en mobiltelefon. Varför inte ladda ner sidan till din hemskärm så att du snabbar kan besöka den? Allt som fungerar på en dator skall också fungera här, men om du skapar konto på mobilen, så kan ibland profilbilden hamn 90° fel. :-)

pin

Sätt upp anslag på anslagstavlan. Kanske söker du efter en ljudläggare?Eller har du en kamera att sälja?

Bättre som medlem 
Som medlem kan du lägga upp på anslagstavlan, lägga upp filmer och se alla andra medlemmar samt kontakta dem via sidan. Du kan själv bestämma om du vill kunna bli kontaktad. Du redigerar lätt ditt konto och kan uppdatera informationen om dig och dina filmer. Vissa stöd och kurser kommer du behöva vara inloggad medlem för att söka.

Om du inte är medlem
eller inte är inloggad, så kan du bara se några av dem som blev medlem senast. Du måste logga in för att kunna se alla, söka efter, eller kontakta andra medlemmar. Det är gratis att bli medlem och vem vet, kanske du hittar den person eller teammedlem du söker för att ro ditt projekt i hamn?

playFilmcloud Play
Du har alltid kunnat visa dina filmer för andra medlemmar här på filmcloud. Vi tycker att vi har snyggat till funktionen, gett dig möjlighet att kategorisera och döpt om sidan till Play. För att det är ju det det är! Filmer du visar på Filmcloud play kan alla se.

Navigation
I megamenyn som du kommer åt via pilarna hoppas vi du får lättare att hitta. Här har vi sorterat upp i kategorier. Vi har kommit ganska lång i att uppdatera sidor i det nya formatet, men allt är inte helt genomgånget. Prova och låt oss få reda på om något kan göras bättre.

menyn

Hoppas du får användning för sidan!

Gör film!