Öppet XR/VP Lab - KinemaLab

Häng med och labba i Virtual Production

 

Gothenburg Film Studios och KinemaLab har utrustad studio med, greenscreen, ljusrigg och både hård- och mjukvara för att ha kapacitet att experimentera kring och producera innehåll för XR och Virtual Production.

Välkommen och labba, titta och känn på grejerna. 

Studio 4

Studio 4 är en 60 kvm studio utrustad med, greenscreen, ljusrigg och både hård- och mjukvara för att ha möjlighet att skapa innehåll för XR och Virtual Production. Studion går även att boka för casting, repetitioner, mindre filminspelningar och filmvisningar.

Workshopserie i Viruell produktion

Gothenburg Film Studios Development driver i KinemaLab Workshopserie i Virtuell Produktion. Projektet är en riktad kompetensutveckling i form av workshopserie och lab med fokus på unga filmskapare och spelutvecklare i framförallt åldern 16-30 år som bor i Västra Götaland. Med projektet vill Gothenburg Film Studios Development utveckla nätverk som samlar de kompetenser, kulturutövare, organisationer och intresserade som kan stärka kompetensutvecklingen inom området. Projektet är ett utvecklingsprojekt med stöd från Västra Götalandsregionen och Göteborgs Stad.

 

Öppet VP Lab
-
Öppet VP Lab
-
Öppet VP Lab
-
Plats

Studio 4
Gothenburg Film Studios
Polstjärnegatan 14
Ingång bredvid 
Pizzeria Kapten Nemo  
Hitta

Länkar
Pris

Kostnadsfritt

Platser

Begränsat antal platser

Anmälan
Anmälan genom att mejla till kinemalab@gothenburgstudios.se