Maida Krak (Madbunny Film) och Daniella Mir, projektledare på Film i Väst.

Kaffe med spaning - Film i Väst

Kaffe med spaning är Film i Västs nya mötesserie där gästerna gör framtidspaningar inom sin yrkesroll men också utvecklingen i vår värld.

Samtalet leds av Daniella Mir, projektledare på Film i Väst och första delen är ute nu.

Kaffe med spaning: Lizette Jonjic

Under en kort fikapaus träffar vi Göteborgsproducenten Lizette Jonjic på Zentropa Sweden, med många års erfarenheter av att samproducera svenska och nordiska filmer med regissörer som Lars von Trier, Thomas Vinterberg, Hans Petter Moland och Iram Haq.

Kaffe med spaning: Göteborg Film Festival

Kaffe med spaning är Film i Västs nya mötesserie där gästerna gör framtidspaningar inom sin yrkesroll men också utvecklingen i vår värld. I detta avsnitt hälsar vi på Göteborg Film Festival och pratar med vd:n Mirja Wester och konstnärliga ledaren Jonas Holmberg. Vi spanar om filmfestivalernas framtid och roll post pandemi. Samtalet leds av Daniella Mir, projektledare på Film i Väst.

Kaffe med spaning: Virtual Production

I detta avsnitt hälsar vi på Alex Hansson (Haymaker) och Torbjörn Olsson (Gallimimus) och pratar om virtual production samt deras arbete med vår kommande samproduktion Utvandrarna. Samtalet leds av Susanne Lundberg Ottosson, produktionsrådgivare och produktionskoordinator på Film i Väst.

Kaffe med spaning: Konsten att nå sin publik

I detta avsnitt träffar vi Maida Krak (Madbunny Film) och pratar om distribution. Maida har tillsammans med Arazo Arif regisserat dokumentären Yasin: See me shine, som distribuerades på egen hand och sågs av ca 100 000 tittare. Samtalet leds av Daniella Mir, projektledare på Film i Väst.

Language

Svenska

Frågor
Anmälan