Information - Coronaviruset

FilmCloud och Förvaltningen för kulturutveckling håller sig uppdaterad kring Folkhälsomyndighetens råd samt regionens och riksdagens beslut gällande coronaviruset. Filmcloud.se är en sida med innehåll från flera partner och organisationer. Vissa arrangemang, kurser och workshops kan påverkas av beslut gällande corona. Vi kommer inte att uppdatera alla sidor, men det finns en länk på varje sida som kan ta dig vidare till arrangörens sida, där du kan få mer uppdaterad information. Vi hoppas att du har överseende med detta.

FilmCloud har tillsammans med partner några kurser och seminarier planerade. Vi håller på att se över i vilken utsträckning de påverkas. Så fort ett beslut tagits gällande arrangemang som FilmCloud eller Förvaltningen för kulturutveckling är del i och kommunicerar, så kommer du att se det på aktuell sida. 

Om du väljer att delta i arrangemang eller kurser, så skall du naturligtvis iaktta försiktighet. Särskilt om du eller någon i din närhet ha befunnit er i riskområden eller har symptom som förkylning och feber. Då bör du stanna hemma. Var även extra noga med handtvätt och att hålla avstånd.

Vill du hålla dig uppdaterad med information från Västragötalandsregionen: Information om coronavirusinfektion covid-19

/FilmCloud