Frame Filmfestival: Virtual Production workshop med Richard Frantzén

Är du klar över vad Virtual Production är för något?

Det låter som framtiden, men det är här och nu och en del av det du som filmskapare måste förstå och kunna. Detta är en workshop med fokus på att ge dig grundläggande kunskap om användningsområde och teknik. Under passet får du även en hands-on experience i en scen som vi tillsammans spelar in.

Workshopen leds av Richard Frantzén. Läs mer nedan.

Workshopen är ett samarbete mellan FilmCloud, Gothenburg Studios Development's verksamhet KinemaLab och Filmkontoret/Göteborgs Stad. 


Frame Filmfestival

Frame är en årlig kortfilmfestival, tävling och mötesplats för filmare och filmintresserade i Västsverige. Vi ger plats åt film i det korta formatet på vita duken och arrangerar även seminarier, workshops och mingel som samlar både filmbransch och framtidens filmskapare. Frame är också regional uttagning till nationella filmtävlingen Novemberfestivalen.

Årets festival smygstartar vi den 31 augusti på Göteborg Konsthall och mellan den 14-17 september är festivalen i full gång med ett späckat schema fyllt med filmvisningar, samtal, workshops och mingel!

Alla programpunkter och filmvisningar är gratis, men några av våra workshops kräver föranmälan och information om hur du anmäler dig hittar du när du klickat dig vidare till programpunkten. 

Du kommer att kunna ta del av alla filmer både online och i Bio Roys salonger! För att se filmer på Bio Roy krävs ingen föranmälan utan det är först till kvarn som gäller. För att se filmerna online, och kunna rösta i Publikens Pris, behöver du registrera dig och logga in här på framefilmfestival.se. 

Festivalen har flera festivalarenor, så förbered dig på att röra dig mellan studio, salong, mötesplats och dator. 

Varmt välkommen till Frame! 

Virtual Production Workshop
-
Festivaldatum

14-17 sep 2022

Plats

Studio 4
Gothenburg Film Studios
Polstjärnegatan 10
Ingång bredvid Pizzeria Nemo  

Pris

Kostnadsfritt

Platser

Begränsat antal platser, föranmälan krävs

Anmälan
Anmälan genom att mejla till info@framefilmfestival.se