Filmkurs för tjejer 2022

Vill du göra film i sommar? Är du tjej mellan 14 och 22 år? Då är du hjärtligt välkommen till en veckas filmskapande!


Tillsammans med andra tjejer lär du dig utveckla en filmidé, spela in och redigera film. Erfarna filmare och filmpedagoger går igenom filmhantverkets grunder: regi, skådespeleri, manus, foto, ljus, ljud och redigering.
Inga förkunskaper krävs! Du lär dig på plats på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro, utanför Falkenberg.

Här jobbas med full filmutrustning och redigering i fantastiska nybyggda lokaler.  

27 juni - 3 juli 2022.

Kursavgift

Avgiften inkluderar boende och mat. Bor du i Halland, Västra Götaland, Region Skåne, Region Jönköpings län, Regionerna Kronoberg, Blekinge och Kalmar län så är priset 2200 kr. 

Kursen kostar egentligen 3 200 kr men om du är FilmCloudmedlem och skriven i Västra Götaland så är kostnaden 2200 kr. Du betalar efter avslutad kurs.

Du som är upp till 18 år kan söka ekonomiskt stöd ytterligare för deltagande hos Majblomman, läs mer på www.majblomman.se.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 1 maj, men vänta inte med att anmäla dig då kursen är väldigt populär. Det finns 16 platser och det är först till kvarn som gäller! 

Får du förhinder efter ansökan vänligen kontakta arrangörerna omgående så att din kö-plats kan gå till annan sökande. Om du tackar ja till en plats, efter 9 maj, är anmälan bindande.
 

Coronaspridning

För att minska risken för smittspridning av covid-19 följs de direktiv och anpassningar som rekommenderas av myndigheterna. Anmälda hålls uppdaterade om förutsättningarna för kursen.

Kontakt

Vill du veta mer, kontakta Annika Westerhult, tel. 073-306 00 36, e-post: annika.westerhult@regionhalland.se

Sista ansökningsdag
Kursdatum
-
Plats

 Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro, utanför Falkenberg.

För vem

För tjejer 14–22 år

Länkar
Ansökan

Vänta inte med att anmäla dig!
Populär kurs.
Det finns 16 platser.
Först till kvarn!