Foto: Filmkollo

Filmkollo - läger på sommarlovet

Filmkollo är ett läger på sommarlovet för ungdomar 10-17 år. Erfaren personal leder sociala aktiviteter och stöttar i filmarbetet under veckan. I unika, helt nybyggda lokaler i naturnära miljö.

 

I grupper gör deltagarna egna filmer och får utbildning i filmproduktion, har workshops med sårsminkning, regi, skådespeleri, nattinspelning och inspelning i filmstudio. Lägret håller på i en vecka, söndag till lördag, och avslutas med en filmpremiär som livesänds till deltagarnas familjer där vi visar alla filmer och berättar som gjorts under veckan. Deltagarna delas in i grupper efter ålder. Inga förkunskaper krävs.

Hit kommer ungdomar från hela landet för att göra film tillsammans i iFocus Studios mitt i Västra Götaland. Fastigheten ligger på landet, ca en timma från Göteborg. 3 000 kvm, nybyggda lokaler i kreativ miljö. 

Kostnad

Kostnad för en vecka på Filmkollo är 6 400 kr, delbetalning är möjlig. I priset ingår allt under veckan; samtliga måltider, boende, utbildningar, workshops, utrustning och arbetsmaterial samt filmpremiär sista dagen som livesänds till deltagarnas familjer.

Anmälan

Läs mer och skicka in er anmälan på www.filmkollo.se.

Datum

Lägerveckor att välja mellan 
Vecka  24-32.

Kontakt

Maria Brolin
070-533 04 70
maria@inventum.se

Kostnad

Priser på hemsidan

Anmälan