FilmFrukost #11 med Jonas Holmberg

Filmfestivalen + Unga filmare = Sant?

Sedan i våras är Jonas Holmberg konstnärlig ledare för Göteborg Film Festival och en av hans målsättningar är att göra mer för unga svenska filmare.
– En filmregissör som visar sin första kortfilm på festivalen verkligen känner att han eller hon är viktig. De som är Filmsveriges framtid ska känna att Göteborg är deras festival! sa han när han tillsattes i april.

Vi har bjudit in Jonas för att se om han hunnit få några idéer på hur han ska förverkliga sin vision och få lite tips om hur man som filmare får ut det mesta av att hänga på festivalen!

 

Vad: Frukost och samtal med Jonas Holmberg och övriga deltagare

Var: Kafé Frilagret, Heurlins plats 1, Göteborg (närmsta spårvagnshållplats är Järntorget)

Tid: start kl 09.00

Anmälan: Ingen anmälan behövs!

Kostnad: Fri entré, frukosten är gratis

För vem: FilmFrukost riktar sig till alla som är verksam inom filmområdet samt de som är intresserade av att diskutera filmfrågor i en avslappnad miljö. Även du som är under 18 och över 30 är välkommen! Det är bara att komma förbi, ta en fralla och diskutera med oss.

Här hittar du Facebook-eventet!

 

Om

Jonas Holmberg är född 1983 och är filmvetare och filmkritiker. 2007 startade han filmtidskriften FLM tillsammans med Jacob Lundström där han var chefredaktör fram till 2012 då han blev programchef för internationell film på Göteborg Film Festival. 2014 tog han över som festivalens konstnärliga ledare efter Marit Kapla.

 

  

 

 

Datum för kommande FilmFrukostar: 19 december och 30 januari

FilmFrukost arrangeras i samarbete med