Bergmanveckans talangdagar 2022

En sommarvecka med på Fårö med film i fokus

 

Talangdagarna på Fårö är en mötesplats för nya filmare från hela landet. Här erbjuds ett axplock ur Bergmanveckans program, exklusiva möten med några av Bergmanveckans gäster, tid för samvaro och erfarenhetsutbyte samt skapande övningar i Fårös fantastiska landskap. I sommar möter vi bland andra exklusivt Ruben Östlund, Ari Aster och Ewa Fröling.

Innehåll

Mer information kommer

Ansökan

Deltagare från alla regioner kommer till talangdagarna. Här på filmcloud.se söker du som bor i Västra Götaland till de platser som vi har i programmet. Du anmäler intresse för att delta och FilmCloud gör sedan ett urval bland de som visat intresse. Du behöver vara FilmCloudmedlem, boende i Västra Götaland och 18 till 30 år. Vi ser framför oss att du gjort minst en kortfilm i någon av de kreativa rollerna regissör, manusförfattare eller producent.

Kostnad

Som deltagare erbjuds du boende i fembäddsstuga med självhushåll på Sudersands semesterby 27 juni - 3 juli 2022. FilmCloud står för kostnaden för talangprogrammet (ca 3500:-) och resa med färja. Här ingår även hyrcyckel, medlemskap i festivalen och inträde till samtliga arrangemang i talangdagarnas program samt vissa lokala transporter. Egna sänglinnen och handdukar medtages, alternativt hyrs på plats på egen bekostnad. Städning ingår ej utan görs gemensamt inför hemresan. Du kommer i de flesta fall behöva stå för kostnad för dina egna måltider. Tillagningsmöjligheter finns i stugan och restauranger finns på området.

Läs om tidigare deltagares erfarenheter i bloggar och nyheter som du hittar längre ner på sidan i relaterade artiklar.

Ansök senast
Datum

27 juni - 3 juli 2022

27 juni Resdag
3 juli  Resdag

Plats

Sudersand, Fårö, Gotland

Kostnad

FilmCloud står för resa och programmet.

Deltagare står för egna måltider och fickpengar.

Frågor

Martin Hammar
martin.h.hammar(@)vgreoion.se
0707562952

Ansökan