Audiovisual Talks - Crazy Pictures

Olle Tholén från Crazy Pictures berättar i detta seminarie om hur Crazy Pictures skapade sin framgångsrika debutlångfilm "Den blomstertid nu kommer". Om hur det är att skapa en independentfilm på sina egna villkor, från idé till lansering. Detta är en unik chans att få en djupare inblick i Crazy Pictures resa i en spännande berättelse om ett projekt med både stor motgång och framgång! 

Filmen "Den blomstertid nu kommer" startade som ett Kickstarterprojekt och slutade i stor succé med över 100 000 svenska biobesökare och internationell försäljning till över 70 länder. Vi får här höra mer om hur de skapade denna unika debutlångfilm och om att skapa en independentfilm på sina egna villkor - i med- och motgång - från idé till lansering

Seminariet består av en timmes föreläsning och avslutas med en halvtimme där ni som publik interaktivt får ställa frågor. 


Audiovisual Talks! — Ett inspirationsforum för dig som är verksam inom film, tv och rörlig bild
Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

Ambitionen är att även under tider där vi inte kan ses fysiskt, kunna erbjuda en mötespunkt där vi kan bibehålla dialog, inspiration, bildning samt gemenskap i digital form över hela landet.
Audiovisual Talks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling, Kultur i Halland - Film, Filmbasen/Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.

Under våren och försommaren kommer Audiovisual talks att genomföra olika online-seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter. Håll dig uppdaterad på kommande event på Film & TV - Lindholmen Science Park.

 

Samtal online
9 jun 2020 13:00 - 14:30
Anmäl dig senast
7 jun 2020
Kostnad

Seminariet är helt kostnadsfritt men anmälan krävs.

Språk

Föreläsningen ges på svenska.

Kontakt

Gunnar Eriksson
070-363 02 77
gunnar.eriksson@lindholmen.se

Anmälan
information

Länk till online-mötet skickas ut dagen innan.