Frame söker urvalsgrupp till årets festival

I september är det dags för årets upplaga av Frame filmfestival - där vi samlar filmare från hela regionen och ägnar flera festivaldagar åt kortfilm. Innan vi kan visa filmer och dela ut priser behöver vi fler kompetenta hjärnor som kan hjälpa oss i urvalsarbetet. Vill du vara med och påverka årets upplaga av Frame? Är du kanske själv filmare eller bara grymt intresserad av film och rörlig bild? Vi söker just nu medlemmar till vår urvalsgrupp.

Urvalsgruppen har festivalens viktigaste uppgift: att se alla inskickade bidrag i tävlingsklasserna Mellanvikt och Tungvikt och göra det första urvalet till festivaljuryn. 

För att ingå i urvalsgruppen bör du kunna närvara vid en träff antingen online eller i Göteborg i början på maj. Vi står eventuella resor. Vi vill hitta en grupp med bra spridning på flera sätt och gör urvalet därefter.

Är du den vi söker? Skicka ett mail där du beskriver varför du vill vara med, hur gammal du är och vart du bor tillsammans med dina kontaktuppgifter till info@frame.nu. Vi tar emot intressanmälningar fram till 25 april.

Har du frågor och funderingar? Kontakta festivalens producent Anna-Karin Johansson anna-karin.t.johansson@vgregion.se. Mer information om Frame hittar du här.