Workshop i Premiere

Kalenderdatum: 
22 feb 2018 - 09:30

Lär dig klippa i Premiere med Charlotte Berglin

Nätverkstan Medialab startar nu en serie workshops/endags-kurser under vintern/våren 2018 utifrån behov formulerade av medlemmar som arbetar med rörlig bild och ljud hos oss. Kurserna kommer att omfatta bl.a Adobe Premiere, Final Cut X och Da Vinci Resolve. De startar den 22/2  kl 09:30-16 med en heldags workshop i Adobe Premiere. Denna workshop är en är en grundkurs för att kunna arbeta i programmet och tar upp funktioner som projekthantering,  klippteknik, formatfrågor och andra grundläggande aspekter av redigering i Premiere.

För vem: Kursen är öppen för medlemmar på Nätverkstan Medialab och andra som arbetar visuellt med rörlig bild, ljud och grafik i Adobe Premiere. 

Datum:   22 februari kl 09:30 – 16:00

Plats:     Nätverkstan, Heurlins Plats 1  ( Lagerhuset, port närmast hamnen, våning 3)
Hitta hit: https://kartor.eniro.se/m/i6p4j

Kostnad:  595:- inkl moms för en dags kurstillfälle.

Anmälan:  skall ske senast måndag 5 februari till leif.eriksson@natverkstan.net

Deltagarantal: Antalet kursdeltagare är begränsat till 6 stycken. Deltagarna kommer att arbeta två och två vid respektive klippstation.

Lärare för denna workshop/grundkurs är Charlotte Berglin, dokumentärfilmare som driver produktionsbolaget Scarletfilm. Charlotte har mångårig erfarenhet som filmare, klippare och pedagog och är utbildad bl.a på Akademin Valand Filmhögskolan i Göteborg och TV-produktionsutbildningen i Gamleby. Mer om Charlotte kan du läsa här.

 

Om antalet anmälda blir stort repriseras denna endags-kurs vid fler tillfällen under våren 2018.