Varningsmeddelande

Submissions for this form are closed.

Vintermingel 11 december

Kalenderdatum: 
11 dec 2018 - 17:30 till 20:30

Välkomna! FilmCloud och Gothenburg Studios Development bjuder in till traditionsenligt vintermingel!

ANMÄL DIG LÄNGST NER PÅ SIDAN

Tisdagen den 11 december är du välkommen att mingla med oss och andra. Vi inleder med filmvisningar och presentationer av filmare som fått stöd från Gothenburg Studios Development, Filmbryggan och FilmCloud. Vi har bjudit in Emilio Di Stefano som ligger bakom true crime-serien Fallet Christer Pettersson och så ser vi två filmer som gjorts på workshop i Palestina.
Tilltugg finns till alla anmälda (Ni vet säkert att det brukar bli pizzaslice) och det kommer finnas dricka i baren till självkostnadspris.

OBS! Anmälan dig innan 11 december kl 13 så finns det säkert tilltugg till alla så att det räcker.

P R O G R A M

17.30 – Mingel och mat

18:00 - 19:00  Filmvisning och presentationer av projekt som fått stöd från Gothenburg Studios Development och Filmbryggan

Ett späckat program med spännande teasers av kommande filmprojekt som fått stöd av Filmbryggan och Gothenburg Studios Development med manushandledning, klipp, teknik av samt  nyttjat Studiocaféet som produktionskontor, inspelningsplats, castings & repetitioner:

  • Sofie Gällerspång & Johanna Valero -  Vem är Alice?
  • Jonathan Lindhult & Olle Karlsson - Min vän Freddie
  • Olivia Schubert  - Kvinnorörelse
  • Jakob Ekvall - Novembervägen
  • Johanna Smitz - Come Thee Light
  • Nils Alatalo - Svartklubb
  • Ozan Yapisan - Hemvandrarna
  • Jakob Eliasson & Albin Abrahamsson - Vi tvättar kläder
  • Camilla Topuntoli & Henrik Zammel - "It was all a dream" - som fått Gothenburg Studios Developments Studiostöd.

19.00 – 19:10 - Paus för mer mingel

19:10 - 19:30 – Filmworkshop i Palestina – filmvisning och samtal
FilmCloud utlyser under året flera möjligheter till plats på talang och utvecklingsprogram. I september åkte Mia Herman och Caroline Eriksson till Ramallah, Palestina för att delta i Nordic-Palestine Filmmakers Workshop. Där gjorde de kortfilm tillsammans med lokala filmare och filmare från andra delar av norden. Vi ser på två filmer som gjordes under vistelsen och samtalar med Mia och Caroline om processen och vad man tar med sig från en sådan här resa.

Emilio Di Stefano19.30 - 20:15 – Emilio Di Stefano, manusförfattare, regissör och konceptutvecklare på filmkollektivet Luftslottet. 
Emilio kommer att snacka om att driva sina egna projekt inom film och TV. Hur man går från idé till handling och om kollektivismens kraft. Och om vilken som är den gemensamma nämnaren i Luftslottets portfolio av blandade projekt? Emilio ligger bakom filmprojektet om Palmemordet och Fallet Christer Pettersson som även blev en true crime-serie med Uppdrag Granskning. För tillfället jobbar han med en dokumentärfilm (fick FilmClouds projektstöd 2017) som följer amerikanska jeansjägare i jakten på gamla jeans, skriver på en sci-fi serie för webben och utvecklar en handfull TV-koncept. 

ca 20:15-20:45 – Fortsatt mingel

 

När: Tisdag 11 december med start klockan 17.30
Var: På StudioCaféet på Gothenburg Studios på Lindholmen, Polstjärnegatan 14 i Göteborg (våning 2)
Hitta hit: Västtrafiks information om Hållplats Lindholmen
Vem: Alla anmälda över 18 är välkomna. 
Anmälan: Vi behöver veta vem som kommer för att kunna erbjuda och beräkna mat och dryck. Därför viktigt att du anmäler dig i formuläret nedan.

 ANMÄL DIG LÄNGST NER PÅ SIDAN