Varningsmeddelande

Submissions for this form are closed.

Tempo Meetup 2018

Kalenderdatum: 
11 feb 2018
6 mar 2018 till 8 mar 2018

Träffa andra filmare under årets stora dokumentärfilmfest

FilmCloud erbjuder två platser på Tempo Meetup, ett program för dokumentärfilmare under dokumentärfestivalen Tempo i Stockholm.

Tillsammans med deltagare från Filmbasen, Film i Dalarna, Film i Halland, Filmpool Nord tar vi del av både programpunkter ur Tempos program och programpunkter som är exklusiva för Meetup-gruppen. Blir du antagen är programmet helt gratis för dig att delta på.

Meet-upen sker i Stockholm och startar tisdag den 6 mars vid lunchtid och avslutas vid lunch torsdag den 8 mars.  

Ansökan

Ansök via formuläret längst ner på sidan.

Vem: Meetupen vänder sig till dig som har producerat eller regisserat minst en lång eller kort dokumentärfilm. FilmCloud har prioritet på filmare som är FilmCloud-medlem och bor i Västra Götaland. Alla över 18 år är välkomna att söka. FilmCloud har särskilt fokus på de filmare som är mellan 18 och 30 år. Det innebär att vi använder det som ett urvalskriterie av flera.

Deadline: 11 februari 2018 Formuläret är nu stängt!

Pris: Meetup-programmet är gratis för de deltagare som antas. Resa står FilmCloud för och Tempo Dokumentärfestival bjuder på boende och en ackreditering som gäller för hela festivalen. Kostnader för mat står den antagna själv för.

Program: Programmet sammanställs av Tempo dokumentärfilmfestival och innehåller förutom möten med de andra deltagarna från andra delar av landet, exklusiva möten med filmskapare och ett urval av intressanta programpunkter under festivalen. Som deltagare får du branschackreditering på Tempo och kan gå gratis på nästan allt under festivalen, läs mer om det här: http://tempofestival.se/ackreditering/

När: Meet-upen pågår 6–8 mars. Den ackreditering du får gäller hela festivalperioden 5-11 mars. Deltagarna är även välkommen på festivalens invigning den 5 mars (denna övernattning måste du dock lösa själv).

Var: Stockholm 

Tempo Dokumentärfestival
Festivalen är den största i Sverige för dokumentära uttryck. Tempo utgör ett unikt forum för att samlat presentera dokumentära verk över genregränser – film, radio, foto och mer experimentella uttrycksformer. Här presenteras dokumentärer från hela världen som annars inte skulle nå en svensk publik.

 www.tempofestival.se