Talangdagarna på Fårö - Bergmanveckan

Film på Gotland tillsammans med Filmbasen/Film Stockholm, Boost Hbg/Film i Skåne och FilmCloud bjuder in nya filmare från hela landet till en unik och uppskattad vecka i juni varje år.

Läs mer och gå vidare till Bergmanveckan 2018.

Talangdagarna på Fårö är en mötesplats för nya filmare från hela landet. Förutom att få ta del av fem skräddarsydda dagar med gäster, filmvisningar, nya bekantskaper och utflykter i Fårölandskapen får de delta i och uppleva Bergmanveckan. Filmarna erbjuds boende på Sudersands semesterby, godbitar ur Bergmanveckans program, exklusiva möten med intressanta filmskapare, gott om tid att lära känna varandra och en filmövning med Fårös landskap som kuliss.

Ansökan
Du behöver vara FilmCloudmedlem, boende i Västra götaland och 18-30 år. FilmCloud står för kostnaden för talangprogramet och viss del av resa. I talangprogrammet ingår logi i fembäddsstuga med självhushåll, en enklare måltid ankomstkvällen (måndagen), hyrcykel, medlemskap i festivalen och biljetter till samtliga arrangemang i Talangdagarnas program samt vissa lokala transporter.

 
Läs mer:
Bergmanveckan på Bergmancentrets sida. http://bergmance...
Nya kontakter och intressanta möten... - http://www.filmclou...
Talanggruppen möte Cathrine Breillat på... - http://www.filmclou...
FilmCloud drar till Fårö - http://www.filmcloud...
Från Fårö till Japan - http://www.filmclou...
Mika går från Talangdagarna till regiutbildningen - http://www.filmclou...
Dev och Mika möter Sally Potter på Fårö - http://www.filmclou...