Res till LOOP!

Kalenderdatum: 
4 jun 2014 till 6 jun 2014

Videokonstfestivalen i Barcelona.

Plats för medlem i Filmcloud finns i en gruppresa.

I början av juni i år äger LOOP rum i Barcelona, Spanien. Det är en festival, en mässa, seminarier, workshops och diskussioner i ett sammanhang med visningar av videokonst i alla dess former. De flesta av stadens museer och institutioner är med och som besökare har du gratis inträde till alla gallerier och museer via din LOOP-biljett. Dessutom kan man kan se videokonst i gallerirum, i kyrkor, i biosalonger och i skyltfönster. De sista tre dagarna avslutas festivalen med att 50 rum på Hotel Ramblas i centrala Barcelona visar videokonst.

LOOP är en festival som ägnar sig fullt ut till videokonst och för dig som sysslar med rörlig bild i din konst är det ett ypperligt tillfälle att studera uttryck, sammanhang och publikreaktioner som kan var intressanta för ditt konstnärskap.

Kultur i Västs konstkonsulent och andra representanter från konstlivet i Västra Götalandsregionen engagerade i videokonst kommer att resa till festivalen och nu finns det en plats att söka om man är FilmCloudmedlem.

Vad: Resa till LOOP i Barcelona. Länk: http://loop-barcelona.com

När: 4 juni-6 juni 2014

Ansökan: Ansök i formulär på filmcloud.se. Ansök med CV, filmografi, länk till film och/eller presentation av verk och lämna en motivering till varför just du skall åka.

Sista ansökningsdag: 28 april 2014

Vem: Du kan söka om du är FilmCloud-medlem mellan 18-30 år

Vad ingår? Du som åker får flygresa och hotellrum och 1000:- i stipendium (knutet till resan)

Har du frågor? Kontakta Martin