Statusmeddelande

Submissions for this form are closed.

REMIX - Workshop med Johan Söderberg

Kalenderdatum: 
10 mar 2016
30 mar 2016 - 12:00
31 mar 2016

Remix-workshop med Johan Söderberg

Filmhjärtamusik presenterar under våren 2016 en serie samtal och workshops med fokus på film, musik och mötet mellan kulturformerna. Insatsen riktar sig i första hand till kreatörerna själva för att skapa mötesplatser och stärka kompetens kring filmmusik. I denna workshop som spänner över två dagar jobbar Johan Söderberg tillsammans med deltarna med remix som arbetsredskap, dvs att använda sig av musik och bilder för att skapa nya verk.

#2. Värdlokal: Frilagret. Heurlins plats 1, Göteborg. Vid järntorget. Karta.

Tema: REMIX - att arbeta med detaljer

Tid: 30:e mars 2016 kl 12.00 - 16.00 och 31:e mars Heldag ( Lyssna gärna på samtalet med Johan Söderberg & Marit Östberg)

Plats: Frilagrets Blackbox. Heurlins plats 1. 

Workshopledare: Johan Söderberg

Deadline anmälan: 10:e mars 2016

Anmälan: Är nu stängd.

Vem: Denna kurs vänder sig till dig som är musiker eller filmare (eller både och). Om vi får in fler anmälningar än det finns plaster så kommer vi efter deadline göra ett urval bland de sökande. Vi kommer då prioritera en jämvikt mellan filmare och musiker, en jämvikt mellan könen samt väga in er motivering till att delta. Om du vill delta i team (filmare/musiker) med någon som du redan jobbar med så kommer vi att väga det tyngre i urvalsprocessen. 

Johan Söderberg är svensk musiker, filmare och klippare. Han är även medlem i konstnärsansamlingen Lucky People Center. År 2010 tilldelades han en Guldbagge i kategorin Särskilda insatser med motiveringen "För en rytmisk förening av musik och bild”. Johan Söderberg klippte David Bowies sista musikvideos Black Star och Lazarus.