Varningsmeddelande

You must login or register to view this form.

Reflektor 2018

Kalenderdatum: 
15 okt 2018

Sök till Reflektor och träffa unga filmare från hela landet

Talangsatsningen Reflektor är en nationell satsning som görs som ett samarbete mellan Svenska Filminstitutet och Novemberfestivalen. Den vänder sig till unga filmare som befinner sig precis i början av sitt filmskapande. Reflektor kommer äga rum under Novemberfestivalen, 23-25 november i Trollhättan. Vill du vara FilmClouds representant? Ansök senast 15 oktober!

Du och ca tjugo unga filmare från hela landet möts och erbjuds ett exklusivt, separat seminarieprogram, samtidigt som du såklart får möjlighet att delta på Novemberfestivalens öppna seminarier och visningar. Med en första samling på fredag och en gemensam avslutning på söndag förmiddag blir det ett fullspäckat program som sträcker sig över hela helgen. 

Talangsatsningen Reflektor har som mål att inspirera unga att göra film och våga satsa på sina visioner och projekt. Därför kommer huvudfokus att ligga på att presentera att det finns flera olika vägar in filmskapandet och lägger vikt vid att välkomna alla filmarbetare och roller att ta del av satsningen.

Du och gruppen som möts i Trollhättan möts ytterligare en dag under våren på Filmhuset i Stockholm. Mer information om det om du blir antagen.

När: 23-25 november 2018

Var: Trollhättan, Folkets Hus.

Kostnad: Gratis om du blir utvald. FilmCloud står för resa och logi och innehållet arrangeras av SFI och Novemberfestivalen.

Vem kan söka: Programmet vänder sig till dig som börjat med film och kanske gjort en eller två filmer och är mellan 18 och 26 år.

Ansök senast: 15 oktober!

Reflektor arrangeras av Svenska Filminstitutet i samarbete med Novemberfestivalen. Deltagarna väljs ut av landets regioner och landsting.

Är du intresserad av att bli FilmClouds representant i Reflektor på Novemberfestivalen 2018?

Ansök om plats i nedanstående formulär (OBS! Kräver att du är inloggad).

Ansökningsformulär