Nollkvadrat

Nollkvadrat är en verksamhet för dig som vill ta din film- eller musikskapande till nästa nivå 

Du kanske har en utbildning eller är aktiv inom media eller musik men behöver tekniskt stöd och/eller mentorskap för att komma vidare. 

Nollkvadrat erbjuder: Korta, skräddarsydda workshops och inspirationsföreläsningar. Eller så kan de lotsa dig vidare till sakkunniga i branschen.

Nollkvadrat har digitala kameror, tillbehör och redigeringsmöjligheter. Det finns en välutrustad musikstudio med kontrollrum samt två mindre inspelningsrum. 

Ambitionen är att erbjuda ett program med föreläsningar eller workshops varje termin. 

Vi vänder oss i första hand till unga i Kungsbacka kommun i åldern 16-30 år. För att få tillgång till utrustning, mentorskap, rådgivning etcetera krävs det att man skickar in en ansökan där man beskriver sitt projekt. Ansökningarna behandlas löpande. Programverksamheten är öppen för alla och är kostnadsfri. 

Teknisk utrustning 
Nollkvadrat har HD kameror med tillbehör och även GoPro kameror. Det finns en redigeringsstudio med Premiere Pro i kulturhuset Fyren. På Kings-Ton har Nollkvadrat en musikstudio utrustad med en iMac med programmen Logic X och Pro Tools. Studion har även en välutrustad mickpark. 

Aktuellt program och hemsida: http://www.kungsbacka.se...