KulturUngdoms Filmdag 2020

Kalenderdatum: 
11 dec 2019
1 feb 2020

Sök för att visa din film på KulturUngdoms Filmdag!

Deadline: 11:e december.

Alla som gjort film med stöd från K-Pengar under 2018-2019 har möjlighet att anmäla sin film. Filmvisningen sker på Frilagret den 1 februari 2020 samtidigt som Göteborgs filmfestival pågår. Precis som tidigare år kommer KulturUngdom att visa filmer och ha samtal med filmarna under eftermiddagen. Nytt för i år är också ett samarbete med projektet Filmplats.

Så här gör du för att anmäla din film

Skicka in filmen digitalt i ett så högupplöst format som möjligt. Skicka gärna via sprend.com eller liknande till joen@kulturungdom.se och kom ihåg att bifoga dina kontaktuppgifter. Bifoga även info kring filmens längd, vem som är regissör och vem som står för manus och foto. De tar gärna emot posters om det finns.

Om det kommer in för många filmer kommer ett urval att göras. KU kan också vara tvungna att välja bort filmer som är för långa och inte passar i kortfilmsblocken. Om din film inte är färdig än men beräknas bli klar till festivalen, går det också bra att anmäla den. Skicka då gärna in en klippkopia. Obs! Viktigt att du har alla rättigheter till din film, inklusive musikrättigheter för en öppen visning.

Vill du vara med och arrangera dagen är du hjärtligt välkommen! Du kanske har idéer till någon programpunkt? Skriv till Kultur Ungdom och berätta hur du vill använda filmdagen och vad du vill visa på duken. Kontakt: joen@kulturungdom.se

 

Save the date! KulturUngdoms Filmdag på Frilagret.

KulturUngdom presenterar  kortfilmer som fått stöd av K-pengar de senaste två åren, och bjuder dessutom upp filmskaparna till samtal på scenen om sina processer och utmaningar. Filmdagen sker i samarbete med Göteborg Film Festival och Frilagret

När: Lördagen den 1 februari 2020.

Var: Frilagret Göteborg Karta

Pris: Allt är gratis.