KulturUngdoms Filmdag 2018

Kalenderdatum: 
10 dec 2017
3 feb 2018

Visa din film på KulturUngdoms Filmdag, i samarbete med Göteborg Film Festival 2018!

Deadline: 10 december

Du som har gjort film med hjälp av K-Pengar under 2016-2017 har möjlighet att vara med på vårt program i samband med Göteborg Film Festival 3 februari 2018.

Deadline filminlämning: Skicka in ditt bidrag digitalt och högupplöst senast 10 december till erik.l@kulturungdom.se via t.ex Sprend eller liknande.

Bifoga följande detaljer:

  • dina kontaktuppgifter
  • ålder
  • längd på film
  • namn på regissör, manus och foto
  • poster om det finns

Om det kommer in för många filmer kommer ett urval att göras. Om din film inte är färdig än men beräknas bli klar till festivalen går det också bra att anmäla den. Obs! Viktigt att du har alla rättigheter till din film, inklusive musikrättigheter för en öppen visning.

KulturUngdoms Filmdag

Under denna traditionellt återkommande dag bjuds vanligen på kortfilmsvisning, samtal med regissörer m m. Framåt kvällen blir det mingel där du kan hitta nya teammedlemmar och samtala med filmkonsulenter och bland annat få tips om hur du kan finansiera din nästa film. Men dagen är inte färdigpackad än så om du vill vara med och arrangera dagen är du hjärtligt välkommen. Du kanske har idéer till någon programpunkt? Skriv till oss och berätta hur du vill använda vår filmdag och vad du vill visa på duken.

När: Lördagen den 3 februari 2018

Var: Frilagret Göteborg Karta

Pris: Allt är gratis.

Läs mer och schema på KulturUngdoms sida.