Innovatum

På Innovatum i Trollhättan finns de rätta förutsättningarna för att du som kreatör ska lyckas. Här får du inte bara en arbetsplats utan ett nätverk av kreatörer med samma lust och drivkraft som du.

All Creators Together
ACT är mötesplatsen för dig som redan driver ett företag och söker ett socialt och professionellt sammanhang. För att ta del av allt som ACT erbjuder tecknar du ett partnerskap. Som partner i ACT träffar du inte bara kreativa företag du kan samarbeta med, genom våra aktiviteter kommer du i kontakt med fler kunder, utvecklar ditt företag och har mycket roligare på jobbet.

På ACT kan du också hyra kontor eller arbetsplats i Open Workspace. Som partner hyr du också vår RED Epic till ett bra pris.
Läs mer: www.innovatum.se/act

Inkubator
Att vara kreativ är en sak, att göra goda affärer och nå en kommersiell marknad är en annan. Innovatum Inkubator hjälper dig att ta din idé till marknaden. Här får du verktygen för att lyckas när du startar företag.

Läs mer: www.innovatum.se/inkubator

Innovatum Inkubator och ACT bildar tillsammans en kreativ miljö med ett stort nätverk av både nystartade och etablerade företagare.

Innovatum erbjuder också samverkan med andra näringar och stöttar dig om du vill genomföra projekt tillsammans med andra entreprenörer och akademi.