Hur marknadsför jag min film?

Kalenderdatum: 
13 feb 2020

Ett seminarium om strategisk marknadsföring

Att göra film är en kreativ process som inte tar slut när filmen är klar. Det är i mötet med omvärlden som det avgörs om filmen får ett liv efter redigeringen. 

Eva Ossianssion, lektor i marknadsföring vid Handelshögskolan i Göteborg ger en inblick i strategisk marknadsföring för dig som filmskapare/producent.

Seminariet sker genom att du deltar i två eftermiddagar på HDK-Valands fristående kurs Att hitta sin publik

FilmCloud har nu möjlighet att erbjuda ett par platser på seminariet. Vi tänker att du har en-två kortfilmer bakom dig eller är semiprofessionell filmare eller producent.

När: Tisdagen den 18:e februari Kl 13.00-16.00 + onsdagen den 19:e februari Kl 13.00-16.00

Var: Akademin Valand (Du får besked om lokal om du erbjuds platsen.)

Deadline: 13:e februari

Ansökan: Du ansöker om en plats genom att fylla i detta formulär senast den 13 februari. Du får besked den 14 februari om du har en plats.

Platser kan erbjudas genom vårt samarbete med HDK-Valand

Ansök via detta formulär

Du måste vara skriven i Västra Götaland för att kunna söka platsen.
FilmCloud har fokus på alla skall utvecklas i sitt filmskapande oavsett ålder. FilmCloud har dock särskilt fokus på filmare mellan 18 och 30 år, men ser detta ålderspann bara som en urvalsfaktor av många. Du som är äldre än 30 år är också välkommen att söka plats på denna föreläsning.

ANSÖKNINGSUPPGIFTER

Ladda upp t ex CV.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc.
Vi kommer att dela viss kontaktinformation med våra partners i detta samarbete. Du måste godkänna detta för att kunna söka.