Göteborgs Film- & TV-bar #2: I Love Varberg WIP

Kalenderdatum: 
23 okt 2019 - 18:00

Dags för höstens andra upplaga av Göteborgs Film- & TV-bar med samtal med Regissören Simon Vahlne och kostymör samt scenograf Mia Persson.

Under hösten startade en ny mötesplats för professionellt verksamma inom film och rörlig bild i Göteborg. Första träffen bjöd på en "Work in progress" av dokumentärfilmen Children of the Enemy tillsammans med regissören Gorki Glaser-Müller och klipparen Erika Gonzales. Sammanlagt anordnas tre träffar under hösten 2019.

Välkomna till den andra upplagan av Göteborgs Film- & TV-bar den 23:e oktober kl 18.00-20.00 på Bio Capitol, i Göteborg. Kvällens gäster är regissör Simon Vahlne samt kostymör och scenograf Mia Persson som kommer att samtala om sitt arbete kopplat till långfilmsdebuten I Love Varberg.

Simon och Mia kommer visa klipp från filmen och prata om den pilot de filmade i augusti - som utgör ett segment i filmens första del. Det modererade samtalet kretsar kring utmaningar med att göra sin första långfilm och hur samarbetet mellan en regissör och scenograf/kostymör formar både filmens look och arbetet med karaktärerna.

När: Måndag 23 oktober, kl. 18:00-20:00, samt eftermingel

Var: Capitol - salong 1, samt eftermingel på Foo Kafé

Hur: Anmälan via Eventbrite

Mer info + fbeventet hittar ni här!

Först till kvarn gäller! Fri entré och de 35 första att anmäla sig får även en dryckesbiljett till efterminglet på Foo Kafé.
Rekommenderad åldersgräns 18 år.

Johanna Andersson & Jimi Vall Peterson är Projektledare

Göteborgs Film- & TV-bar är ett initiativ som har vuxit fram bland flera olika aktörer i staden. Syftet är att skapa en mötesplats och ett samtalsforum med utgångspunkt utifrån det lokala kultur- och näringslivet inom film och rörlig bild. Arrangör är Forum för Visuell Praktik och samverkansparter är Hagabion Folkets Bio Göteborg, Bio Capitol, Bio Roy, Föreningen Västsvenska film- och tv-bolagen, Business Region Göteborg och Filmkontoret/Göteborgs Stad.