Frame: Grundläggande kurs i Movie Magic Scheduling

Kalenderdatum: 
22 apr 2016 - 13:00

Planera rätt och vinn en dag!

Frame filmfestival erbjuder en grundkurs i Movie Magic - Scheduling.

Scheduling eller produktionplanering är ett av filmproduktionens viktigaste processer i planeringsarbetet av din film. Denna tretimmarskurs ger dig grunderna i användandet av Movie Magic Scheduling, ett verktyg som är etablerat i filmbranschen. Lis Svensson går igenom hur man gör för att bryta ner ett manus och lägga en inspelningsplan i MM Scheduling. När du gjort din nedbrytningen kommer du ha bättre koll på dina behov, hur du skall fördela din tid, dina pengar och dina övriga resurser. Du skall se att du lätt vinner en hel inspelningsdag.

När: 22 april 2016

Tid: 13.00 - 16.00

Målgrupp: Seminariet är öppet för alla, men anmäl dig gärna nedan. Det är bra om du har erfarenhet från kort- eller långfilmsproduktion.

Förkunskaper: Du ska ha erfarenhet av att läsa manus och förståelse för ett manus format.

Språk: Svenska

Anmälan: För att vara garanterad en plats ser vi gärna att du gör en anmälan i formuläret här.

Sista anmälningsdag: 17 april 2016

Var: På StudioCaféet på Gothenburg Studios på Lindholmen. Polstjärnegatan 14, Göteborg. Våning 2 (våningen ovanför Camera Center) 

Hitta hit: Västtrafiks information om Hållplats Lindholmen

Karta

Visa större karta

 

Om 

Lis Svensson Brandberg har en fil Kand i Litteratur, Konstvetenskap och Sociologi. Var med och startade Folkets Bio 1974  i Göteborg. Var aktiv i Röda Stens kulturförening sen starten i 10 år. Var med från början och startade Doris Film och sitter sen dess i Doris Films styrelse. Producerade kortfilmen Fish för Dorisfilm Var en av regissörerna på Radio Doris med ”Hyllning till Begonian”. Ett urval av produktioner: Hammarkullen (rekvisitör), Glappet (scenograf), Hem till Byn (FAD), Det skapande rummet, Tre damer på gym, Ingångar (producent). Hinsehäxan, Molanders (Produktionsledare).Viva Hate (produktionsledare)

 

Denna workshop arrangeras av Frame Filmfestival, FilmCloud i samarbete med GSD Studio Café.