Filmplats Borås

Kalenderdatum: 
21 mar 2019 - 17:30

Livet framför kameran! Regi & Skådespel

Nu på torsdag, 21/3, har vi Regi- och skådespelar-workshop på Brygghuset kl. 17.30 - 20.00. Hur får regissören fram det bästa ur sina skådespelare? Hur ska du förbereda dig? Och hur fångar man en roll? Vi kommer öva på att regissera varandra och kolla på utvalda exempel. Mackor och fika bjuds. Kom med i Filmplats Borås deltagarteam! 

I workshops och produktion under Filmplats tak möts filmintresserade för att lära sig mer och hitta nya vägar framåt under en längre tid. Både du som är erfaren filmare och du med nyväckt intresse av exempelvis manus, regi, foto, klippning eller skådespeleri kan delta.

Läs mer på filmplats.se

Event mer på facebook: Filmplats Borås

Plats: Brygghuset, Bryggaregatan 14, Borås

Inriktning: Filmiskt berättande och praktiska övningar, individuellt och i grupp

Ledare: Christian Zetterberg, regissör, manusförfattare och skådespelare

Kostnad: Kostnadsfritt

Hur funkar det? Filmplats Borås är en plattform för ungt filmskapande. Träffarna hålls primärt på Brygghuset. Workshopserien i höst är bara en av de saker som erbjuds. Du som anmäler dig till workshopserien ansluter dig till Filmplats Borås deltagarteam, med möjlighet att delta i aktiviteter och produktioner under hela projekttiden 2018-2020 och även därefter. 

Vem: Alla är välkomna, oavsett erfarenhetsnivå. Verksamheten anpassas efter deltagarna. Huvudsaklig målgrupp 16-29 år.

Frågor och anmälan: Kontakta Christian Zetterberg på christian@kulturungdom.se eller 0704-08 21 81

Filmplats är ett Arvsfonden-projekt som drivs av KulturUngdom i samarbete med FilmCloud och lokala samarbetspartners 2018-2020. Verksamheten anpassas efter ort och deltagare. Utöver workshops och personlig handledning erbjuds deltagarna gemensamma insprirationsresor till filmfestivaler. År tre inbjuds till skapandet av ett gemensamt verk för biovisning.