Filmplats Alingsås

Kalenderdatum: 
5 sep 2019 - 17:00
12 sep 2019 - 17:00

Workshops och produktion under Filmplats tak i Alingsås

Nästa workshop Torsdag 5 sept kl 17.00-19.30

I höst kommer Filmplats deltagarteam göra varsin del i ett större gemensamt verk som är tänkt att lämna in för festivaldeltagande i slutet av året. Vill du också vara med? Alla som är 13-30 år är välkomna att ansluta sig till sitt lokala deltagarteam, oavsett tidigare erfarenhetsnivå. Kanske har du redan filmat mycket, kanske vill du lära dig mer om att agera framför kameran eller så vet du inte riktigt vad du vill göra men det här med film låter kul… Filmplats ger alla något värdefullt och anpassas efter de anmälda deltagarna.

Träffar under hösten
Under hösten hålls 12 st Filmplats Alingsås-träffar, med start torsdagen 5 september kl. 17.00-19.30. Obs! För att vara med under höstens planerade aktiviteter behöver du anmäla dig till Filmplats Alingsås deltagarteam via hemsidan (om du inte är med sedan tidigare) och delta senast vid andra träffen (12 september). 

Ledare: Christian Zetterberg, regissör, manusförfattare och skådespelare

Plats: Arena Elva

Kostnad: Kostnadsfritt

Vem: Alla är välkomna, oavsett erfarenhetsnivå. Verksamheten anpassas efter deltagarna.

Frågor och anmälan: Kontakta Christian Zetterberg på christian@kulturungdom.se eller 0704-08 21 81

Mer info och anmälan här!

Filmplats är ett Arvsfonden-projekt som drivs av KulturUngdom i samarbete med FilmCloud och lokala samarbetspartners 2018-2020. Verksamheten anpassas efter ort och deltagare. Utöver workshops och personlig handledning erbjuds deltagarna gemensamma insprirationsresor till filmfestivaler. År tre inbjuds till skapandet av ett gemensamt verk för biovisning.