Filmläger i sommar Inventum

Gör film på sommarlovet!

Har du en dröm om att bli skådespelare? Eller vill du stå bakom kameran och skapa ett mästerverk? Skicka in din anmälan till vårt Filmkollo och ha galet roligt nu i sommar. Det finns fortfarande plats kvar!

Ungdomar från hela landet kommer till Filmkollo för att göra film tillsammans. Skriva manus, lära sig regissera andra eller testa att själv agera framför kameran. Lägret är anpassat till ungdomma från 12-16 år och här får man under en vecka bland annat filma med olika tekniker och lära sig hur man sminkar effekter, som sår och skador. Erfarna ledare och filmhandledare sover på plats och stöttar i filmarbetet under veckan och det hela avslutas såklart med röda mattan och filmpremiär! 

I grupper gör deltagarna egna filmer och utbildas i filmproduktion. Det görs workshops i bland annat sårsminkning, regi och skådespeleri. Det finns åtta lägerveckor att välja på mellan v.25-v.32.

Plats: Inventum hälsar er välkomna till ett sommarläger som äger rum i produktionsbolaget iFocus Studios lokaler i Främmestad, mitt i Västra Götaland. Här finns helt nybyggda lokaler - nya studios, stor premiärlokal och nya sovrum.

Anmälan: Anmälan sker på filmkollos hemsida. Länk!

För mer information om Filmkollo: www.filmkollo.se

Kontakt: Jenny Larsson, 073-039 85 23

Hitta hit.

Filmkollo arrangeras av föreningen Inventum i samarbete med Sensus och iFocus Sweden AB.