FilmCloud Animation Pitch på Trollywood Animation Festival

Kalenderdatum: 
18 maj 2018

Tre pitchar om 25 000 kronor!

FilmCloud och Trollywood Animation Festival bjuder in till en spännnade föreställning. Tre filmare med animationsprojekt kommer att pitcha inför publik och jury och vinnaren går hem med ett stipendium från FilmCloud på 25 000 kronor. Pitchen genomförs i samband med Trollywood Animation Festival den 18 maj.

Tre nervösa filmare kommer att presentera sin animationsidé  inför en jury på Trollywood Animation Festival 2018. Priset består av ett stipendium från FilmCloud på 25 000 kr. 

Marika Heidebäck, Petter Lindblad och Mikael Lindbom kommer direkt från branschen och sätter sig i juryn på FilmCloud Animation PitchI juryn sitter medlemmar som arbetar professionellt med animation inom tv- och filmbranschen. I 2018 år jury sitter Marika Heidebäck, regissör och författare, Petter Lindblad som driver produktionsbolaget Snowcloud Films och Mikael Lindbom som driver Dockhus Animation som producerar animation för film och TV-serier.

De tävlande bidragen är:

Jens Broström - Luma

Sabina Zupanc - Kärleksbarnet

Simon Karlsson - Bestcoast

Vad: En pitch-tävling där du kan gå hem med ett stipendie på 25 000:- . Utvalda deltagare pitchar inför en jury.

Det är första gången på Trollywood Animation Festival men FilmCloud har genomfört FilmCloud Pitch också på Frame Filmfestival. Pia Johansson Goldmann pitchar i stadsbibliotekets hörsal under Frame 2015.

När: 18 maj kl 13.00 - 14.00 

För vem: Alla är välkomna att komma och titta. Du behöver ett festivalpass, men det får du gratis här.

Var: Forum 2 på Folkets hus i Trollhättan. På Trollywood Animation Festival.

Vinnaren meddelas kl 15 på FilmCloud Award Ceremony. Se festivalens program.

FilmCloud Animation Pitch presenteras i samarbete med Trollywood Animation Festival