Doc Lounge: Sivandivan

Kalenderdatum: 
10 apr 2019 - 18:30

Sivandivan

Siv Wennberg är operadivan som kom från ingenstans och gjorde en bejublad debut mot Birgit Nilsson på Operan. Hon gjorde kometkarriär! Men började snabbt motarbetas av etablissemanget och de allt för snäva normerna för hur ett kvinnligt geni får vara. "Jag borde vara en ikon för feminismen idag, tycker jag själv." - Siv Wenneberg, SVT. Hennes karriär dog och idag vet få vem hon är och de som vet vem hon är skrattar åt henne. Men Siv Wennberg har bidat sin tid, och nu är hon redo att hämnas sina belackare.

OM FILMEN

 - - - - - - - - - - - - - - - 

Förfilm Doc Lounge Locals

Allra käraste syster av Clara Noreen.
Vad är det för ett speciellt band som existerar mellan systrar? Clara Noreen ger oss en smart och charmig dokumentär om dem vi har allra kortast stubin med, allra högst tolerans kring och dem vi ibland hatar att vi älskar.

__________________________

TID: 10:e april. Dörrarna öppnar kl. 18:30 och filmen börjar ca 19.00.  OBS! Visningen sker denna gång på en onsdag. 

PLATS:  Folkteaterns Lilla scen, Olof Palmes Plats, 413 04 Göteborg. Filmen visas på Lilla Scen dit det går utmärkt att också ta med sig ett glas från baren om man vill. Möbleringen är dynor i gradäng utan ryggstöd (ej stolar).

ENTRÉ: 80 kr (60 kr för student/pensionär/arbetssökande samt medlemmar i FilmCloud) OBS! Endast förköp via billetto.se. Biljetter säljes ej i kassa på plats!

KÖP BILJETT!

Läs mer: http://doclounge.se/goteborg

♥ Visningen presenteras av DocLounge i samarbete med Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen, FilmCloud, ABF och Pustervik.   ♥