Doc Lounge: Man Made

Kalenderdatum: 
13 nov 2018 - 18:30

Trans och bodybuilding på årets sista Doc Loungekväll

Man Made synliggör inte bara komma-ut-historier och hur en som transperson psykologiskt måste återuppbygga sig själv och sitt liv i förhållande till familj och omgivning, utan också den kroppsliga transition och kroppsbyggnation de går igenom för att nå sina mål: att skapa sig själva som de män de alltid varit.

Reese är den ensamstående pappan som kämpar med perioder av hemlöshet, Dominik söker upp sin biologiska familj, Kennie erkänner för sig själv och sina nära vem han egentligen är och Mason försöker få sin mentala hälsa i schack. Vi följer dem under förberedelserna för världens första bodybuildingtävling för transpersoner!

 - - - - - - - - - - - - - - - 

LIVE

Love Pascal Prelog (spoken word)

Love Pascal Prelog, 28, transman. Love Pascal Prelog har under senaste året tagit klivet ut från sin Instagrambubbla för att förkroppsliga sin poesi på scen. Texterna bråkar med könsbegreppets koppling till anatomi, sexualitet, sexuell praktik och kärlek och syftar till ge chans till ökad kunskapsspridning för HBTQAI-transpersoners rättigheter och därigenom förbättrad hälsosituation. 

Innan säsongsavslutningsfilmen står han på scen på Doc Lounge!

 - - - - - - - - - - - - - - - 

TID: Tisdag 13 november 18:30 (Eventstart 19:00)
PLATS: Folkteaterns Lilla Scen, Olof Palmes plats.
ENTRÉ: Ordinare 80kr, Rabatterat 60kr (FilmCloudmedlemmar går på rabatterat pris.)
HEMSIDA www.doclounge.se/goteborg

♥ Visningen presenteras i samarbete med Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen, ABF och Folkteatern.  ♥