Den blomstertid nu kommer på Kulturakademin

Kalenderdatum: 
24 jan 2019
27 jan 2019

En föreläsning av filmkollektivet Crazy Pictures

Kulturakademin i samarbete med Göteborg Filmfestival.

Olle Tholén från filmkollektivet Crazy Pictures berättar om hur de skapat sin debutfilm DEN BLOMSTERTID NU KOMMER. Filmen startade som ett Kickstarterprojekt och slutade i stor succé med över 100 000 svenska biobesökare och internationell försäljning till över 70 länder. En föreläsning om att skapa en independentfilm på sina egna villkor, från idé till lansering. Få en djupare inblick i utveckling, förproduktion, inspelning, postproduktion och lansering. Missa inte denna spännande berättelse om ett projekt med både stor motgång och framgång.

Crazy Pictures från Norrköping är ett filmkollektiv som tillsammans gör film från idé och manus till regi, produktion, produktionsdesign, specialeffekter, klippning, ljud och visuella effekter. Efter virala framgångar med kortfilmer på Youtube (VASKDUELLEN, NAKENLEKAR m.fl.) släppte de sommaren 2018 sin debutlångfilm DEN BLOMSTERTID NU KOMMER. http://crazypictures.se/

När: 27 jan 2019. Tid meddelas senare

Målgrupp: Alla intresserade

Förkunskaper: Att du motsvarar Kulturakademins antagningskriterier. Läs mer här

Språk: Svenska

Sista anmälningsdag: 24 jan 2019

Var: Meddelas senare

Anmälan och läs mer på https://www.kulturakademin.com/

Om

Olle Tholén är producent i filmollektivet Crazy Pictures.

Kulturakademins aktiviteter är kostnadsfria och bedrivs med stöd från Kulturnämnden och Regionutvecklingsnämnden i Västra Götaland.