Cinetopia festival

Kalenderdatum: 
14 nov 2014 till 22 nov 2014

En festival som erbjuder dig att anmäla din film, vara med och arrangera genom att skapa din egen festivalvisning eller att helt enkelt se på bra film som du inte hittar i det reguljära utbudet.

Se på film
Många bra filmer når aldrig en bredare publik. Cinetopia vill föra berättare och åhörare närmare varandra, och göra det möjligt för fler människor att uppleva fantastiska filmer tillsammans.
 
Arrangera en visning
Cinetopia låter vem som helst välja en film, sälja biljetter och göra en egen biovisning. Intäkterna från sålda biljetter delas automatiskt mellan arrangören och filmskapare. Cinetopia ger biografer, bibliotek, offentliga institutioner, företag och organisationer, såväl som individer, möjligheten att bjuda in sin publik till en gemensam filmupplevelse. 
 
Anmäl din film till festivalen
På www.cinetopia.cc kan filmare och distributörer anmäla sina filmer mellan juni-juli. Med start i juli kommer privatpersoner, organisationer och företag kunna lägga upp era egna visningar och bli en del av festivalen.
 
Filmfestivalen Cinetopia hålls den 14 - 22 november 2014
 
Cinetopia är en festival med flera filmer som har en CC Creative Commons license. Läs me om det här. www.creativecommons.se