Case session med Siri Hjorton Wagner | Frame filmfestival

Kalenderdatum: 
6 maj 2017 - 15:00 till 16:30

Guldbaggebelönade kortfilmsproducenten Siri Hjorton Wagner kommer till Frame filmfestival för en unik Case Session! Här får du som deltagare en personlig inblick i hur hon arbetar och har samtidigt möjlighet att få direkt feedback på ditt egna projekt. 

Att vara filmproducent är mångfacetterat och arbetssättet kan variera mellan produktioner, beroende på vilka förutsättningar som finns. Med denna programpunkt vill vi ge deltagarna verktyg och tips som kan komma till användning oavsett om en ska göra ett nollbudget-projekt eller producera kortfilm med stor budget.

Du som söker ska identifiera dig som producent, antingen till egna eller andras projekt, och ha minst en färdig kortfilm bakom dig. Du behöver inte ha arbetat med någon stor budget men bör i så fall vara i process att söka stöd för ett kommande projekt.

Frame filmfestival kommer välja ut 8–10 deltagare som får möjlighet att skicka in en beskrivning av ett pågående projekt som de vill ha feedback på (deltagare med ett befintligt projekt kommer att prioriteras). 1–2 projekt kommer väljas ut och användas för ett case study.

Datum: lördag 6 maj
Tid: 15-16.30
Plats: Stadsbiblioteket i Göteborg, Konferensrum våning 3.
Anmälan: Föranmälan krävs, begränsat antal platser. Sök senast 30 april via Frame filmfestivals hemsida. Bifoga en beskrivning av ett kommande projekt i valfritt stadie som du vill utveckla vidare och vill ha feedback på (valfritt). 
Kostnad: Det är kostnadsfritt för dig som deltagare.

Vid frågor, kontakta anna-karin.johansson@kulturivast.se