Bergmanveckan Talangdagarna på Fårö 2017

Kalenderdatum: 
26 jun 2017 till 30 jun 2017

Sommar på Gotland?

Talangdagarna på Fårö är en mötesplats för nya filmare från hela landet. Förutom att få ta del av fem skräddarsydda dagar med gäster, filmvisningar, nya bekantskaper och utflykter i Fårölandskapen får de delta i och uppleva Bergmanveckan. Filmarna erbjuds boende på Sudersands semesterby, godbitar ur Bergmanveckans program, exklusiva möten med intressanta filmskapare, gott om tid att lära känna varandra och en filmövning med Fårös landskap som kuliss.

Var: Sudersands semesterby på Fårö.

När: 26 - 30 juni 2017

Ur 2017 år program

  • Masterclass med Joakim Trier
  • Träffa producent och kortfilmskonsulent Erika Wasserman
  • Långfilmsdebutanterna Milad Alami och Fanni Metelius
  • Besök på Hammars, Ingmar Bergmans bostad och arbetsplats

Ansökan
Du anmäler intresse för att delta och FilmCloud gör sedan ett urval bland de som visat intresse. Du behöver vara FilmCloudmedlem, boende i Västra götaland och 18-30 år. FilmCloud står för kostnaden för talangprogramet och viss del av resa. I talangprogrammet ingår logi i fembäddsstuga med självhushåll, en enklare måltid ankomstkvällen (måndagen), hyrcykel, medlemskap i festivalen och biljetter till samtliga arrangemang i Talangdagarnas program samt vissa lokala transporter.

ANSÖK HÄR!

Ansök senast 14:e maj 2017

Pris: Varje regionalt resurscenter får en plats till förfogande för att skicka en filmare. FilmCloud står för kostnaden som är 2.900:-per person. (I priset ingår del i 5-bäddsstuga med självhushåll, hyrcyckel, medlemskap i festivalen och inträde till samtliga arrangemang i talangdagarnas program samt lokala transporter. Egna sänglinnen och handdukar kan medtages, alternativt hyras på egen bekostnad. Städning ingår ej utan görs gemensamt inför hemresan.) Du kommer alltså i de flesta fall behöva stå för dina egna måltider.

Film på Gotland tillsammans med Filmbasen/Film Stockholm, Boost Hbg/Film i Skåne, Region Dalarna och FilmCloud bjuder in till denna uppskattade vecka i juni varje år.
 
Läs mer:
Bergmanveckan på Bergmancentrets sida. http://bergmance...
Nya kontakter och intressanta möten... - http://www.filmclou...
Talanggruppen möte Cathrine Breillat på... - http://www.filmclou...
FilmCloud drar till Fårö - http://www.filmcloud...
Från Fårö till Japan - http://www.filmclou...
Mika går från Talangdagarna till regiutbildningen - http://www.filmclou...
Dev och Mika möter Sally Potter på Fårö - http://www.filmclou...

Talangdagarna arrangeras av Film på Gotland/Region Gotland