Statusmeddelande

You must login or register to view this form.

Workshop On Demand

Skapa den workshop du själv önskar. Vi gör den på din begäran.

Kanske har du en idé om en kurs eller workshop som skulle passa just dig och kanske några andra FilmCloudmedlemmar. Det kan vara något specifikt och annorlunda som du upptäckt att du saknar i allt utbud av kurser och workshops, men det kan också var något enkelt och självklart som inte behöver uppfattas som särskilt unikt. Vi tänker att du själv vet bäst vilka behov du har eller helt enkelt vilken lust som driver dig. Här kan du då skicka in din begäran, så skall vi göra allt för att uppfylla din önskan. 

 

FilmCloudmedlemmen Barabara Schmitt ville erbjuda en workshop när hon arrangerade BrasilCine - Göteborg. Med stöd från FilmCloud och Gothenburg Film Studios blev det en workshop med den brasilanske regissören André Novais de Oliveira. Den hittar du här. Läs mer i denna artikel.

Hur går det till?

1. Fyll i nedanstående formulär. Försök var så tydlig du kan när du beskriver kursen och fundera på vem som skall hålla i den och på hur många deltagare kursen skall ha. Skicka sedan in formuläret genom att klicka på Demand!

2. Vi lägger upp ditt kursförslag på hemsidan och väntar på att fler FilmCloudmedlemmar anmäler sitt intresse för kursen. ( Vi kontaktar dig för att se om vi kan utveckla idén. Dessutom kan av ekonomiska eller logistiska skäl det finnas anledning att justera t ex deltagarantal, pedagog eller teknikbehov)

3. När tillräckligt många anmält sitt intresse för workshopen så skapar vi den och du får den kurs du själv designat. 

 

Några regler?

Du är FilmCloudmedlem, bosatt i Västra Götaland och mellan 18 och 30 år. ( Du måste logga in som medlem för att kunna fylla i formuläret.)

Ditt kursinnehåll måste beröra ett ämne i anknytning till rörlig bildproduktion.

Vi förbehåller oss rätten att inte lägga ut kursförslag som är olagliga eller kan uppfattas som stötande eller diskriminerande mot enskild eller grupp.

 

Workshop on Demand - Formulär

Du måste vara inloggad som medlem för att kunna fylla i formuläret.