Statusmeddelande

Submissions for this form are closed.

Tävling om "FilmClouds Cineastpaket"

Tävlingen är avgjord!

FilmCloudmedlemmmarna Christian Zetterberg och Parvin Yazdani vinner Cineastpaketet med biljetter och Årskort på Cinemateket. De vann för att de svarade sju på frågan om vilken siffra i en filmtitel som Muriel Box och Ingmar Bergman har gemensamt. Dessutom motiverade de sitt intresse för film med "När man ser på äldre film reflekterar man per automatik över samhället i dag, Parvin" och "Jag inspireras alltid äldre filmers bakgrunder och miljöer som inte, likt dagens filmer är gjorda i en dator, Christian"

Grattis!

 

Den 27 augusti slår återigen Capitol upp dörrarna för Cinematekets visningar. Det firar vi på FilmCloud med att ha en liten tävling där du kan vinna "FilmClouds Cineastpaket" bestående av ett årskort och fem biljetter. Allt du behöver göra är att svara på en fråga och sen kortfattat i en till två meningar berätta vad som inspirerar dig med äldre film. Om du har rätt svar och en motivering som faller juryn i smaken, så kan du bli en av de två som får "FilmClouds Cineastpaket". 

Cinemateket har satt ihop en mängd spännande serier för hösten. Vi noterar att Oskarsnominerade (för Bästa Manus 1945) regissören Muriel Box lyfts fram i en serie med fem brittiska filmer från 40- och 50-talet. Läs mer om dessa sällan visade verk här och mer om alla andra filmer i Cinematekets program.

Tävlingsfönstret stängs kl 9.00 den 26/8. Tävlingen är öppen för alla FilmCloudmedlemmar.

Tävlingspriser:

1:a - 2:a pris   FilmClouds Cineastpaket ( Årskort och fem biobiljetter till Cinemateket, Göteborg)

3:e -12:e pris    Fribiljetter till Cinematekets visningar, Göteborg.

Juryn består av Charlotta och Martin

FilmCloud tackar Cinemateket för Årskort och Biljetter.

Tävlingsformulär

________________________