Vinn biljett till Novemberfestivalen

Novemberfestivalen är den självklara mötesplatsen för unga filmare och samlar årligen besökare från hela Sverige. Förutom ett gediget program med alla vinnarfilmer som kvalificerat sig från de regionala filmtävlingarna (så som Frame, Pixel och Vårrullen) bjuder även festivalen på föreläsningar, workshops och fester. I år kan man bland annat ta del av ett seminarium med Björn Stein, en av regissörerna bakom filmen ”Känn ingen sorg”, som är baserad på Håkan Hellströms låttexter. Du kan också gå på en workshop i personregi eller dansa till Jens Lekman som kommer dj:a under lördagskvällen!
 
Är du pepp på att åka dit? Vi på FilmCloud lottar ut 5 st festivalbiljetter, det enda du behöver göra är att vara medlem (det är gratis) och skriva en mening som motiverar varför du vill åka på Novemberfestivalen! Skicka detta sedan till martin.hammar@kulturivast.se senast den 12/11 kl 23.59.

Obs! Vi lottar ut det som kallas ”Festivalbiljett 1”, vilket inte inkluderar mat.

För mer information om Novemberfestivalen, programmet, hur man tar sig dit och allt annat – besök deras hemsida www.novemberfestivalen.se