Nya gästbloggare under Uppsala Talangdagar

23 okt 2013 - 11:45

Uppsala kortfilmsfestival är i full gång och imorgon den 24 oktober drar deras Talangdagarna igång. Vi på FilmCloud är glada att hela fem unga filmskapare från regionen har blivit uttagna att delta!

Dagarna är en träff för filmskapare från hela Sverige som alla är på väg in i den professionella filmbranschen. Genom att bygga nätverk med andra filmskapare och få en fot in i den professionella branschen hoppas man kunna hjälpa oetablerade filmare framåt. Under två dagar erbjuds de seminarier, filmvisningar och möten med festivalens internationella gäster och representanter från branschen. Deltagarna har också möjlighet att delta i en pitch där de har chansen att få stöd för framtida filmprojekt.

Sofia Åström, Åsa Båve, Niklas Andersson, Parvin Yazdani och Sofia Aspheim är filmskaparna från Västra Götaland som tillsammans med 15 andra kommer jäkta runt på mingel och föreläsningar de närmaste dagarna. FilmCloud är med och sponsrar deras deltagande och några av dem kommer gästblogga på vår hemsida under veckan. Håll utkik!