Giff bjuder FilmCloudmedlemmar på Studio Draken

GIFF bjuder FilmClouds medlemmar på Studio Draken. 

Läs om hur du använder ditt medlemskort längre ner i artikeln.

Höstens första Studio Draken, måndag 9 september, gästas av skådespelare från två av årets hetaste svenska filmer. Adam Lundgren från Känn ingen sorg kommer och berättar hur det har varit att hångla framför Poseidon och sjunga med Håkan Hellström. Anna Bjelkerud från Lisa Langseths hyllade terapidrama Hotell checkar in och beskriver hur det var att ragga i en hotellobby och gå i improviserad gruppterapi med Alicia Vikander.

Dessutom blir det filmvisning. Regissören Ninja Thyberg kommer och diskuterar pornografi, feminism och visar sin kortfilm Pleasure, som handlar om en porrfilmsinspelning. Den var efter världspremiären på Göteborg International Film Festival i vintras årets enda svenska film som valdes ut till den prestigefulla Cannesfestivalen.

FilmCloudmedlemmar går in gratis

Om du är medlem i FilmCloud kommer du in gratis. Det du måste göra är att visa upp att du är medlem och visa att du är mellan 18 och 30 år. Ditt digitala medlemskortet hittar du genom att logga in på din profil på filmcloud.se och om du redan är inloggad kan du klicka här. Digitala medlemskortet. Ett tips kan vara att göra en bild (skärmdump) av din smartphoneskärm när du har ditt medlemskort framme.