Film i Väst byter namn till Film Väst

I april gick Film i Väst ut med att de planerar för namnbyte och en ny grafisk profil. I samband med filmfestivalen i Cannes lanserar de nu sin nya hemsida och det nya namnet – Film Väst. Målet med strategin är att öka kännedomen kring Film Västs starka position som en av Europas ledande samproducenter hos allmänheten och den internationella filmvärlden.

– Under de senaste 15 åren har vi kraftigt stärkt vår ställning som en av Europas ledande filmregioner, med fler än 450 samproduktioner i ryggen sedan starten. Genom den nya grafiska identiteten vill vi ytterligare lyfta fram Film Västs internationella lyskraft med fokus på vår regions attraktiva förutsättningar för produktion av film och TV, säger Tomas Eskilsson, VD för Film Väst.

Internetdomänen filmvast.se ersätter nu den gamla domänen i bolagets epost-adresser och som hemsidans webbadress. Den nya hemsidan förväntas bli fullt utbyggd till hösten – ta en titt på www.filmvast.se. Fram tills dess kan man fortfarande använda den gamla hemsidan www.filmivast.se.